Najaar retraites:

Retraite 'Lichaam en ziel' te Havelte: 4 t/m 7 oktober 

Luisteren naar de wijsheid van je lichaam, met zacht lichaamswerk, opstelllingen en meer 


Kom op een prachtige plek in Drenthe genieten van deze ontspannen en verdiepende retraite mid-week. Je lichaam is het voertuig van je ziel: als je gaat luisteren naar je lichaam heeft het je zoveel te vertellen! Op een liefdevolle manier leer je jezelf en je lijf z nog beter kennen, en zal je versteld staan van de stroom van levensenergie, inspiratie en creativiteit die dit brengt.

Door zacht lichaamswerk, systemische oefeningen en allerlei creatieve werkvormen krijg je meer overzicht en inzicht in wat er speelt in jou en in je leven. Je komt moeiteloos in contact met een diepere wijsheid en weten in jezelf. Ook lichamelijke klachten kun je als ingang voor je onderzoek nemen voor meer inzicht in wat jij nodig hebt. Je doet ervaringen op die je makkelijk in je dagelijkse leven mee kunt nemen voor meer balans, innerlijke rust, inspiratie en vreugde.


De retraite is voor jou als je zin hebt in ontspannen dagen met tijd en aandacht voor jezelf en je ook op een speelse manier een verdiepend onderzoek met je lijf aan wilt gaan.

Meld je aan via onderstaand formulier op www.groeicirkel.nu, dan ontvang je een bevestiging met intakeformulier.


We verblijven op 1-persoonskamers en de groepsgrootte is max. 12 deelnemers om een veilig verblijf mogelijk te maken. Ook kun je met minimale kosten annuleren mocht dat onverhoopt aan de orde zijn. Mocht de retraite niet door kunnen gaan zijn er geen kosten aan verbonden voor jou. En uiteraard zullen we alle dan actueel geldende maatregelen opvolgen tijdens de retraite. Je kunt lezen hoe dat er verder uit ziet in ons Covid19-protocol.

Datum: 4 - 7 oktober 2021

Tijd: maandag 15.30 t/m donderdag 15.30 uur

Locatie: Meeuwenveen - Meeuwenveenweg 1-3 7971 PK Havelte

Kosten: € 585*, op 1 pk.
Early birdprijs tot 30 aug: € 535*.
Op een 2-pk of eigen tent (beperkt beschikbaar): € 495*.

*Volpension en incl. btw. Met factuur voor zzp-er/bedrijfsdeelname is dit bedrag excl. btw.

Met: Sylvia Monten en Corine van Westerloo. Kok: Melanie Peilouw.


Voor meer informatie, bel 06 – 4169 6936 of e-mail [email protected] of kijk op www.groeicirkel.nu

Retraite 'Tijd voor mij' te Loenen: 27 t/m 30 december

Zie voor meer info over deze retraite: www.groeicirkel.nu

0