Voorjaar retraites:

Retraite 'Met lichaam en ziel': 18-2o februari 2022 (Olst)
8-10 april 2022 (Havelte) en 13-15 mei 2022 (Havelte) 

Luisteren naar de wijsheid van je lichaam. Met opstellingen, zacht lichaamswerk, creatieve werkvormen 


Kom op een prachtige plek in Overijssel genieten van dit ontspannen en verdiepende retraite-weekend. Je lichaam is het voertuig van je ziel: als je gaat luisteren naar je lichaam heeft het je zoveel te vertellen! Op een liefdevolle manier leer je jezelf en je lijf zo nog beter kennen, en zal je versteld staan van de stroom van levensenergie, inspiratie en creativiteit die dit brengt.

Door zacht lichaams- en ademwerk, systemische oefeningen (waaronder chakra-opstellingen) en allerlei creatieve werkvormen krijg je meer overzicht en inzicht in wat er speelt in jou en in je leven. Je komt moeiteloos in contact met een diepere wijsheid en weten in jezelf. Ook lichamelijke klachten kun je als ingang voor je onderzoek nemen voor meer inzicht in wat jij nodig hebt. Je doet ervaringen op die je makkelijk in je dagelijkse leven mee kunt nemen voor meer balans, innerlijke rust, inspiratie en vreugde.


De retraite is voor jou als je zin hebt in ontspannen dagen met tijd en aandacht voor jezelf en je ook op een speelse manier een verdiepend onderzoek met je lijf aan wilt gaan.

Optioneel kun je ook een helende ontspanningsmassage boeken (€ 60/50 min) door Judith Post.

Meld je aan via de website: www.groeicirkel.nl, dan ontvang je een bevestiging met intakeformulier.

We verblijven op 1- en enkele 2-persoonskamers en de groepsgrootte is max. 12 deelnemers om een veilig verblijf mogelijk te maken. Ook kun je met minimale kosten annuleren mocht dat onverhoopt aan de orde zijn. Mocht de retraite niet door kunnen gaan zijn er geen kosten aan verbonden voor jou. We zullen geen toegangscode of test vragen en verder de dan actueel geldende maatregelen opvolgen. Covid19-protocol.

Datum: 18-20 februari 2022

Tijd: vrijdag 18.30 t/m zondag 16.00 uur

Locatie: Hoeve Wetermans – Olst (nabij Deventer).

Kosten: € 435 euro* op 1 pk, early birdprijs tot 18 december: € 385, 2-persoonskamer: € 345* (beperkt beschikbaar). Massage (optioneel) €60/50 min.

Met: Sylvia Monten en Corine van Westerloo.
Massages: Judith Post

* volpension en incl BTW. Met factuur voor zzp-er/ bedrijfsdeelname is dit bedrag excl. btw.

Voor meer informatie, bel 06 – 4169 6936 of e-mail [email protected]