Deze tijd vraagt om innerlijk werk: er wordt veel aangeraakt. Door alles wat er om je heen gebeurt kan het niet anders dan dat je geconfronteerd wordt met al je eigen verlangens en patronen, al je wensen en angsten.

Editie Innerlijk Kind

Met lichaam en ziel! - editie Innerlijk Kind

25 - 27 nov (vrij-av- zo-mi)


Ben je bereid om naar binnen te gaan, te kijken naar wat er bij jou speelt en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven? Je komt in dit proces hoe dan ook je overlevingsstrategie
ën tegen die je hebt ontwikkeld om je leven te kunnen leven. En je komt je innerlijk kind tegen. Het vrije spelende kind, en ook het bange, verwarde, eenzame of boze kind. Bijvoorbeeld in emoties die je overnemen of gevoelens van machteloosheid die getriggerd worden. Patronen waarin je jezelf steeds ziet handelen maar die je niet meer wilt.

Hoe kun je al deze delen van jou thuis laten komen bij jezelf? Hoe wordt het veilig voor je innerlijk kind om te ontspannen, ontwikkelen, groeien, los te laten en vast gehouden te worden. Alles wat we als kind niet hebben mogen ontvangen, en alle bedding die je niet hebt gehad, dat is precies wat je aan jezelf mag gaan geven vanuit de volwassene die je nu bent.

Een intensive is een mooie mengvorm tussen een retraite en een training. Jouw persoonlijke zoektocht en verlangen staan centraal en we zijn in een kleine groep (max. 8 deelnemers) zodat er daarvoor ook ruimte is. We nemen je mee op een reis naar binnen, aan de hand van werkvormen waardoor meer verbinding met je innerlijke delen zal ontstaan.

Zowel lichaamswerk, creatieve en meditatieve vormen en systemisch werk zullen aan bod komen.

Met een schat aan ervaring en een open hart zullen we je begeleiden in de dappere ontmoeting met jezelf, met alles wat nog aandacht in jou nodig heeft. Je innerlijk kind staat altijd te popelen om door jou gezien te worden. Durf jij haar of hem te ontvangen precies zoals ze/hij is? Een helende ervaring waarin je letterlijk een stap vooruit zet waar je in ook in je dagelijks leven het effect van zult gaan merken.

Volgende datum (met Corine en Sylvia): midweek-intensive Innerlijk Kind 30 jan - 2 feb (Loenen - Veluwe)

Meld je aan via onderstaand formulier, dan ontvang je een bevestiging met intake-formulier.

We verblijven op 1- en 2-persoonskamers (douche en toilet op de gang). De groepsgrootte is max. 8 deelnemers.

Datum: 25 - 27 nov 2022, vrijdag 19.00 t/m zondag 16.00 uur

Locatie: Meeuwenveen, Meeuwenveenweg 1 in Havelte (Drenthe).

Kosten: € 695 euro* op 1 pk (4 plekken), 2-persoonskamer (4 plekken): € 600*.

Met: Sylvia Monten en Corine van Westerloo.

* volpension en incl BTW. Met factuur voor zzp-er/ bedrijfsdeelname is dit bedrag excl. btw.

Voor meer informatie, bel 06 – 4169 6936 of e-mail [email protected]