Workshop Opstellingendag

> Workshop Opstellingendag - Systematisch werk


Waar: Ecopark 11 Emmeloord

Wanneer: Zaterdag 26 oktober van 10:00 uur tot 15:30 uur - begeleiding Sylvia Monten


Op deze Opstellingendag is ruimte voor 3 vraagstellers en 8 representanten.

Als vraagsteller mag je zonder kosten iemand mee-nemen als representant. 

Kom een opstelling doen

Een systemische opstelling, ook wel familie-opstelling, geeft zicht op dynamieken en patronen die anders vaak onzichtbaar voor ons blijven. Door deze helder te krijgen kun je vaak een nieuwe stap zetten naar je vrij en levendig voelen die daarvoor nog niet mogelijk was.


Systemisch werk is een mooie methode om meer helderheid te krijgen in de vaak onbewuste patronen die je weerhouden om voluit je eigen leven te leiden, je hart te volgen en tot bloei te komen. Het gaat dan vaak om vragen of thema’s waar je al vaker in je leven tegenaan gelopen bent, maar waar je alleen met je gezonde verstand en een open hart nog geen werkelijke verandering in hebt kunnen brengen. Door systemisch te kijken naar je patroon of vraag opent zich moeiteloos een nieuwe mogelijkheid, een onderliggende waarheid die ruimte en inzicht brengt.


We zijn op een wonderlijke, onbewuste wijze sterk verbonden met de mensen uit ons (familie-)systeem, of we dat nu willen of niet. Hierdoor dragen we veel mooie en voor ons waardevolle eigenschappen en gewoontes mee, en… vaak dragen we ook een last, patronen of emoties mee die in hoofdzaak niet bij ons horen en ons zeker niet dienen. Deze belemmerende dynamieken (die soms generaties terug hun oorsprong hebben) noemen we in het systemisch werk ‘verstrikkingen’. En elke verstrikking die in het licht komt en gezien wordt, wil en kan weer naar heelheid bewegen. Dit geeft je als vraagsteller opluchting en ruimte om er vrij van te worden, er anders mee om te gaan, om oplossingen te vinden, te aanvaarden of te helen.

Representeren

Als je representant bent in de opstelling van een vraagsteller maak je vaak dingen mee die jouw eigen thema’s of proces ook raken. Je wordt nooit voor niets gevraagd voor een bepaalde plek. Zo doe je altijd mooie inzichten en ervaringen op die je persoonlijk raken en verder helpen. Je hoeft geen ervaring te hebben als representant, iedereen kan het. En ook voor ervaren representanten is het mooi om je steeds weer met het wetende veld te verbinden en nieuwe inzichten en ervaringen op te doen.  

De dag wordt begeleid

door Sylvia Monten.

“Sylvia nam de tijd en gaf ruimte zodat mijn opstelling echt tot ontplooiing en verdieping kon komen. De opstelling heeft veel bij me teweeg gebracht. Energetische patronen en blokkades door de generaties heen zijn duidelijker voor mij geworden. Ik heb de opstelling als bijzonder en helend ervaren.” 

 Bert Raven

Praktische informatie

De lunch wordt verzorgd en verder is er de hele dag koffie, thee, water, fruit, ander lekkers.

Locatie: Emmeloord, Praktijk Hou – Vast.

Tijd: 10 uur – ca. 16.45 uur, inloop vanaf 9.45 uur.

Kosten deelname: vraagstellers € 120,= ( incl een gast/ representant die je mee mag nemen) en voor representanten € 35,- (inclusief lunch, koffie/thee, fruit)


Als ZZP-er of bij vergoeding door werkgever met factuur is je deelname (excl. 21 % btw) als deelnemer € 45,- en als vraagsteller € 135,-.

Als vraagsteller is het helpend en vragen we je om minimaal één keer als representant bij ons of elders ervaring te hebben opgedaan.


Aanmelden: via het contactformulier of via e-mail Corine van Westerloo: [email protected].

Meer informatie bel met Sylvia Monten 06 – 4169 69 36 of stel hier je vraag